• WTYK KOMPRESYJNY KĄTOWY F-WKS/ZAC-TRI113

Symbol: F-WKS/ZAC-TRI113
14,46 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2-4 dni roboczych
Cena przesyłki 16,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Paczkomaty InPost 16,00 zł
Kurier InPost 17,00 zł
Kurier InPost (Pobranie) 22,00 zł
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.02 kg

Zamówienie telefoniczne: 514404667

Zostaw telefon

Profesjonalny wtyk kompresyjny F-WKS/ZAC-TRI113 spełnia wszystkie zalecenia stowarzyszenia SCTE (The Society of Cable Telecommunications Engineers) dla złącz tego typu.

Charakterystyka tego złącza została specjalnie dobrana do przewodów TRISET-113.

Wymiary są tak dobrane, że po kompresji, złącze zaciska się na oponie kabla z siłą na tyle dużą, że zerwanie złącza z przewodu jest niemożliwe i na tyle małą, że nie uszkadzają struktury kabla.

 

Specyfikacja:

  • Rodzaj złącza: "F" Wtyk szybki, Wtyk kątowy
  • Mocowanie elementów złącza: Mocowanie kompresyjne
  • Przeznaczenie: Kabel koncentryczny
  • Średnica dielektryka: max. 6.5 mm
  • Impedancja: 75 Ω
  • Mocowanie żyły: Wciskanie
  • Średnica kabla: max. 8.5 mm
  • Mocowanie ekranu: Mocowanie kompresyjne
  • Materiał: Mosiądz (pokryty niklem)
  • Wodoszczelność: Tak
  • Przykładowe zastosowanie: Triset-113
  • Wybrane cechy:
  • Szerokie pasmo pracy
  • Bardzo małe tłumienie w całym paśmie pracy
  • Znakomite dopasowanie do linii transmisyjnej w całym paśmie pracy
  • Wodoszczelność połączenia złącza z kablem
  • Odporność na korozję - wykonane w całości z metali kolorowych i najwyższej jakości dielektryka
  • Poprawnie zaciśnięte złącze jest niemożliwe do zerwania
  • Konstrukcja chroniona jest licznymi patentami
  • Do zaciśnięcia należy użyć zaciskarki ZAC/MSR-2K, HT-5082R
  • Waga: 0.020 kg
  • Wymiary: 12  x 39  x 24 mm
  • Gwarancja: 2 lata
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.